COLECT & SERAX SAMEN AAN TAFEL

Posted 17/11/2014
← Overzicht share
03-12-2014-b-insideout-2.jpg

Sinds het ontstaan van Colect in 1998 hebben we steeds onze ambitie om Belgisch design vorm te geven en te promoten blijven uitdragen. Dit met producten van een hoogstaande kwaliteit en uniek ontwerp. De collectie biedt ondertussen een breed spectrum van tafels die geen enkel interieur, kantoor of terras onberoerd laten. Colect vertrouwt op haar ervaren professionals en lokale productie in het atelier in Meulebeke voor de realisatie van haar conceptuele en hoogwaardige meubelen. Samenwerkingen met gerenommeerde designers als Fabiaan Van Severen, Michiel Mertens, Philippe Vandermeulen,... hebben Colect haar unieke positie bezorgd.

Het is dan ook met trots dat we kunnen melden dat we onze verdere ambities samen met het Antwerpse Serax gaan realiseren.

De aquisitie van Colect door Serax zal onze positie als merk nog versterken. Serax biedt met haar know-how en internationaal netwerk het perfecte kader om de bestaande ambities in te vullen. Dit steeds met respect voor de bestaande creatieve- en bedrijfswaarden.

We nodigen u dan ook graag uit om onze nieuwe showroom en partner te ontdekken tijdens de Open Days bij Serax in Kontich, en dit vanaf 5 januari tem 19 januari 2015.

undercast graphic and web design